Big Fun Coverband Stockholm - Referenser!

Omdömen från kunder som bokat Big Fun Coverband.

Betygsskala 1-5 +.

Betyg +++++
1000-tack för ett proffsigt uppträdande, proffsiga och trevliga bandmedlemmar, proffsig uppfattning av vilken musik som ”gick hem”, proffsig och härlig sångerska (dessutom ursnygg tyckte många deltagare inkl. personalen i baren). Rolig, enkel och trevlig quiz. Att ni sen pallade med värmen är beundransvärt! Jag har fått lovord både från deltagarna och hotellpersonalen. Vi kommer med stor sannolikhet att återkomma till er. Jag hade Big Fun! Med vänlig hälsning Kiki. Januari 2015

Betyg +++++
Hej Jojje! Tack för en fantastisk fredagsunderhållning med musik och sång! Vi känner oss väldigt nöjda och glada efter vårt kalas och många av våra dansanta festglada gäster håller med om vår glädje! Hoppas ni delar våra upplevelser, vi kan lova att ni får många nya uppdrag efter denna kväll! Hälsa era kollegor från oss. Med bästa hälsningar // Jens och Gun. Maj 2010.

Betyg +++++
Hej! Ni ska ha beröm för ett mycket professionellt uppträde, låtval och genomförande. Mycket uppskattat bland alla, gammal som ung. Många tack! Peter Mårtensson Svenska Elektrikerförbundet. Juni 2010.

Betyg +++++
Hej Jörgen!Nu har det gått fyra veckor sedan ni spelad på vår bröllopsfest på Sundby gård. Vi vill bara igen säga TACK så mycket för en helt fantastisk kväll! Ni var bäst och vi är mer än nöjda! Det är så roligt när man träffar människor som är okomplicerade och lätta att samarbeta med precis som Ni är. Ni förhöjde stämningen och det var härligt att få raja till Turisten klagan med er. Jag kommer aldrig att glömma avslutningen på dansgolvet! Ni var verkligen enastånde! Tack för att ni bidrog till att vår bröllopsfest blev ett härligt oförglömligt minne! Hälsa de andra som var med! Hoppas vi ses på en annan fest! Kramar från Karin Winther (tidigare Magnusson. September 2010

Betyg +++++
Vi har fått "MYCKET" postiv feedback från våra kunder under julbordsveckan, Ett strålande jobb från er, Tack. Fredde & Håkan på Seaside Söder. December 2010.

Betyg +++++
Ett jättestort tack för en suverän spelning i fredags. Alla hade så fantastisk kul. Hoppas ni orkade upp och vidare till Norge dan därpå. Hälsningar Pia. Villeroy & Boch Gustavsberg AB. December 2010.

The Band ______

Staffan-Broden-Trummor-Berwaldhallen
Leif-Sundin-Sång-Bas
Jörgen-Jojje-Johansson-Gitarr-Sång
Elin-Svensson-Sång
Thomas-Vikström-Sång
Stefan-Jernståhl-Keyboard-Sång